Het Einde Schooljaar is in Zicht!


Als het einde schooljaar in zicht komt, weet je hoe het gaat: kinderen worden onrustig, de zon lokt ons naar buiten en natuurlijk, het is tijd om de meesters en juffen te bedanken. Bij Tuincentrum Ertrijckx hebben we dit jaar een assortiment aan bedankjes, bruisballen en zeepjes voor de juf en voor de meester een leuk plantje!

Dankbaarheid in Groen en Geur: Persoonlijke Geschenken voor Leerkrachten

Als blijk van waardering aan het einde van het schooljaar biedt Tuincentrum Ertrijckx een assortiment van handgemaakte zeepjes en geurige bruisballen aan, perfect voor de juf om te genieten van een welverdiend ontspannend badmoment. Voor de meester hebben we een selectie van robuuste, onderhoudsvriendelijke planten die niet alleen een groene toets aan de ruimte zullen geven, maar ook als metafoor kunnen dienen voor de groei en ontwikkeling die hij zijn leerlingen heeft geboden. Elk plantje wordt zorgvuldig gekozen uit ons uitgebreide assortiment en kan, indien gewenst, voorzien worden van een persoonlijke boodschap.

Een Groene Toets voor Elk Klaslokaal

Kinderen leren niet alleen uit boeken, maar ook uit hun omgeving. Met het einde schooljaar in zicht, is het perfecte moment aangebroken om een natuurlijke sfeer in de klaslokalen te brengen. Bij Ertrijckx, uw vertrouwde partner in alles wat met een groenere wereld te maken heeft, vindt u een overvloed van planten die niet alleen mooi zijn, maar ook de luchtkwaliteit verbeteren. Verras de leerkracht van uw kind met een geschenk dat blijft geven, lang nadat de schoolbel voor de laatste keer heeft geklonken.

Benieuwd naar onze duurzame opties? Pop binnen bij onze winkel in Landen of neem contact op via info@ertrijckx.be of 011 83 21 28. Laten we samen de waarde van natuurlijk leren vieren met een milieubewust gebaar. Ontdek de mogelijkheden bij Tuincentrum Ertrijckx, waar uw buitenbeleving onze missie is, net op tijd voor de afsluiting van het schooljaar!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons