Bescherm Uw Tuin Tegen Slakken met Ertrijckx


Slakken kunnen een ware plaag vormen in elke tuin. Bij Tuincentrum Ertrijckx begrijpen wij dat u met zorg en liefde streeft naar een prachtige en gezonde tuin. Daarom bieden we u diverse oplossingen om deze glibberige gasten op een verantwoorde wijze het hoofd te bieden.

Slakkenkorrels - Een Effectieve Oplossing?

Het gebruik van slakkenkorrels kan een snelle methode lijken, maar is het de meest duurzame keuze? In ons tuincentrum adviseren we onze klanten altijd over de meest milieuvriendelijke opties. Wist u dat wij biologisch afbreekbare varianten aanbieden die het bodemleven respecteren? Zo kunt u slakken bestrijden zonder de natuur uit balans te brengen.

Slakkenvallen - Vang Ze Zonder Schade

Een alternatieve methode zijn slakkenvallen. Een veilige haven waar slakken zich aangetrokken tot voelen, zonder dat er gif aan te pas komt. Vraag ons team naar de beste plaatsingsmethoden en lokstoffen, en maak van uw tuin weer een slakvrije zone.

Ga Biologisch: Schelpen als Barrière

Biologische methoden hebben de voorkeur bij Ertrijckx, daar wij het milieu hoog in het vaandel dragen. Eén van de meest creatieve en natuurvriendelijke manieren om slakken op afstand te houden, is het gebruik van schelpen. Slakken houden niet van scherpe ondergronden en daarom vormen schelpen een effectieve barrière rondom uw planten. Ons team kan u meer vertellen over hoe u dit het beste kunt toepassen in uw tuin.

Bij Tuincentrum Ertrijckx staan we niet alleen klaar met producten; we bieden u ook deskundig advies om uw tuin op een duurzame manier te verzorgen. Neem contact op of bezoek ons in Landen voor persoonlijke begeleiding en ontdek hoe u slakken kunt weren met respect voor de natuur. Want uw buitenbeleving, die is voor ons van het grootste belang. Bent u klaar om slakken op een professionele en milieubewuste wijze aan te pakken?

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons