Dier en vijver

Dier en vijver

Dé one-stop-shop in Limburg

Wij bieden een groot assortiment aan producten en verzorgingsbenodigdheden. Van voedzame voeding en comfortabele slaapplekken tot speelgoed dat hun nieuwsgierigheid prikkelt, ons tuincentrum is uw one-stop-shop voor alles wat uw huisdieren nodig hebben.

Bij Tuincentrum Ertrijckx begrijpen we dat huisdieren een integraal deel van uw gezin zijn, en daarom bieden we producten die niet alleen aan hun behoeften voldoen, maar ook hun welzijn bevorderen.

Contacteer ons

Oase van rust

Ons assortiment vijverproducten is erop gericht om van uw vijver een levendige en gezonde omgeving te maken. Of u nu op zoek bent naar voeding voor uw vijverbewoners, filtermaterialen voor helder water, of decoratieve elementen om van uw vijver een echte blikvanger te maken; bij ons vindt u het allemaal.

Om ervoor te zorgen dat alle bewoners zich thuis voelen in hun waterwereld, bieden wij een reeks producten aan van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat ons team van vijverspecialisten klaar om u te adviseren over de juiste verzorging en het onderhoud van uw vijver.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons