Ontwerp/uitvoering

Ontwerp/uitvoering

Ontwerp

Onze ervaren tuinarchitecten staan klaar om uw visie tot leven te brengen, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Of u nu droomt van een weelderige oase, een eigentijdse buitenruimte of een onderhoudsvriendelijke tuin, wij streven ernaar om uw ideeën te transformeren in adembenemende tuinontwerpen die de zintuigen prikkelen.

Vanaf het initiële concept tot de laatste details van de uitvoering, ons toegewijde team zorgt voor een naadloze overgang van droom naar realiteit. Laat ons u begeleiden door het ontwerpproces en uw buitenruimte transformeren in een uniek en harmonieus geheel. Ontdek de kracht van doordacht tuinontwerp op onze 'Ontwerp'-pagina en laat Ertrijckx uw buitenwereld verrijken met creativiteit en vakmanschap.

Uitvoering

Ons tuincentrum staat bekend om meer dan alleen de verkoop van prachtige planten en tuinbenodigdheden. We bieden ook uitgebreide diensten voor tuinaanleg, waarmee we uw droomtuin realiseren.

​​​​​​​Met een team van ervaren en toegewijde hoveniers staan we klaar om uw buitenruimte te transformeren tot een oase van groen en schoonheid.

Van het ontwerp tot de daadwerkelijke aanleg, ons deskundige team begeleidt u door het hele proces. We luisteren naar uw wensen en ideeën en werken samen met u om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw levensstijl en de architectuur van uw huis. Of u nu droomt van een weelderige bloementuin, een strakke moderne tuin of een gezellige buitenruimte om te ontspannen, wij maken het mogelijk.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons