Verharding/afsluiting

Verharding/Afsluiting

Verharding 

De materiaalkeuze voor verharding is een van de belangrijkste beslissingen in de aanleg van een tuin. Daarom in het belangrijk dat de verharding aansluit bij de stijl van de woning en de tuin. Voor tuinpaden en terrassen is er een enorme materiaalkeuze:

  • Beton- of kleiklinkers

  • Kasseien, zowel mozaïek als de langwerpige porfierkassei

  • Bangkirai (tropisch hardhout)

  • Blauwe hardsteen

  • Dolomiet

  • Grind

We leggen deze in allerlei kleuren, formaten en patronen. Ook een combinatie van deze verschillende materialen is mogelijk. Uiteraard werken we met fabrikanten die enkel kwaliteit leveren.

Afsluitingen

Plaatsing

Afsluitingen worden geplaatst in beton, standvastig en sterk. Volgens de sfeer in de tuin kiest u voor Buysguard of houten tuinschermen. Een begroeiing met klimop geeft een winter doorlevende groene afbakening en zorgt voor privacy. Dit alles is te bezichtigen in ons tuincentrum.

Houtconstructie

De variatie in tuinschermen is zo groot dat men eindeloos kan combineren naar eigen gevoel en smaak. Deze brengen sfeer, gezelligheid en beschermen tegen indiscrete inkijk. Ze vormen ook een mooi contrast met beplantingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons