Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Onderhoud op maat voor uw droomtuin

Een prachtige tuin is een oase van rust en schoonheid, maar het kost ook tijd om deze te onderhouden. Met een onderhoudscontract van Ertrijckx kunt u volop genieten van uw tuin zonder u zorgen te hoeven maken over het onderhoud.

​​​​​​​Of het nu gaat om snoeien, grasmaaien, tuinpaden onderhouden of de seizoensgebonden zorgen - wij zorgen ervoor. Elk contract is op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Graag een zorgeloze tuin?

Heeft u interesse in een onderhoudscontract of wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van ervaren tuiniers staat klaar om u te adviseren en samen met u een onderhoudsplan op te stellen dat perfect past bij uw tuin en levensstijl.

​​​​​​​We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan de realisatie van uw groene dromen. Met Ertrijckx als uw vertrouwde partner in tuinonderhoud, wordt uw tuin een plek van rust en inspiratie, het hele jaar door.

Contacteer ons

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons