Tuinplantsoen

Tuinplantsoen 

Diversiteit aan groen

Ontdek een uitgebreid assortiment hoogwaardige planten, bloemen en tuinaccessoires die uw buitenruimte transformeren tot een levendig paradijs.

Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemenperken, sfeervolle tuinmeubelen of praktische tuingereedschappen, ons tuincentrum biedt een diversiteit aan producten die voldoen aan al uw tuinbehoeften.

Contacteer ons

Deskundig tuinadvies en inspiratie

Bij Tuincentrum Ertrijckx gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten; wij delen onze passie voor groen met deskundig advies en inspiratie. Ontdek niet alleen de schoonheid van planten, maar ook de kunst van tuinieren met onze professionele tuinaanleg- en onderhoudsdiensten.

Of uw buitenruimte nu een oase van rust, een bloeiende tuin of een gezellige ontmoetingsplek moet worden, wij streven ernaar om uw groene visie werkelijkheid te maken. Welkom in de 'Garden'-sectie van Tuincentrum Ertrijckx, waar we samen bouwen aan uw buitenparadijs.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons