Plantenweek van 7/05 tot en met 11/05, open op Hemelvaart van 9u tot 16u


Bent u klaar om uw tuin een frisse en levendige uitstraling te geven? Plantenweek van 7/05 tot en met 11/05 bij Tuincentrum Ertrijckx is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en de natuur naar uw eigen achtertuin te halen. Met onze uitzonderlijke kennis in milieudienstverlening, creëren we een harmonie tussen deskundigheid en de liefde voor groen. We zijn geopend bij Hemelvaart van 9uur tot 16uur.

Ontdek de Magie van Plantenweek van 7/05 tot en met 11/05

Tijdens de Plantenweek van 7/05 tot en met 11/05 bieden wij een breed scala aan planten die uw buitenruimte zullen transformeren. Onze specialisten staan klaar met persoonlijk advies om uw droomtuin tot leven te brengen. Van weelderige bloemen tot robuuste struiken; elke plant draagt bij aan de biodiversiteit en de schoonheid van uw tuin.

Wist u dat we open zijn op Hemelvaart van 9u tot 16u? Juist, geen betere dag om een groen uitstapje te plannen naar ons tuincentrum in Landen. Ertrijckx zorgt voor een ervaring waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Ontdek hoe wij met oog voor duurzaamheid en esthetiek een verschil maken in uw tuin.

Verrijk uw Tuinervaring tijdens de Plantenweek

Laat de Plantenweek van 7/05 tot en met 11/05 het begin zijn van een prachtig groeiseizoen, met als hoogtepunt onze speciale openingstijden op Hemelvaart van 9u tot 16u. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte match voor uw tuinambities. Of u nu al een duidelijk beeld heeft van hoe uw ideale tuin eruitziet of op zoek bent naar dat bijzondere element dat alles compleet maakt, Tuincentrum Ertrijckx biedt u eindeloze mogelijkheden. Ontdek uw groene droom bij ons!

Voor meer informatie over onze producten, diensten of over de plantenweek zelf, kunt u contact opnemen via info@ertrijckx.be of bellen naar 011 83 21 28. Bezoek onze website voor inspiratie of stap binnen bij ons op Roosveld 11a, 3400 Landen. Uw buitenbeleving begint hier, bij Ertrijckx – uw partner in alles wat groeit en bloeit.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons