Open op Moederdag van 9u tot 13u!


Moederdag wordt dit jaar extra speciaal. Ertrijckx, uw partner in duurzame tuin- en milieuoplossingen, opent zijn deuren op Moederdag van 9u tot 13u. Bent u op zoek naar dat ene groene geschenk waarmee u de liefde voor uw moeder en de natuur kunt belichamen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een Oase van Groen op Moederdag.

Ons team van groenexperts staat te popelen om u te verwelkomen en te adviseren over onze milieuverantwoorde producten en diensten. Of u nu de perfecte bloem zoekt, uw tuin nieuw leven wilt inblazen, of een duurzame oplossing nodig hebt, Ertrijckx heeft het allemaal.

Laatste Trends en Tips voor Moederdag. 

Wij bieden niet alleen een uitgebreide selectie aan planten en tuinbenodigdheden, maar ook professioneel advies op maat. Ontdek hoe u het buitenleven nog beter kunt maken met onze tips en trucs. Ons assortiment is met zorg samengesteld om in te spelen op de nieuwste trends in milieuvriendelijk tuinieren.

Tuincentrum Ertrijckx verheugt zich op uw bezoek aan ons tuincentrum op Moederdag. Kom tussen 9u en 13u langs en ervaar ons groene paradijs zelf! Wilt u meer weten of heeft u advies nodig voor uw tuin? Bel of mail ons, onze experts helpen u graag verder.

Website: Ertrijckx.be Email: info@ertrijckx.be Contactnummer: 011 83 21 28

Adres: Roosveld 11a, 3400 Landen (IndustrieZone 970)

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons