Hoe Ertrijckx van uw buitenruimte een droomtuin maakt


Een eigen stekje in de buitenlucht, wie droomt er niet van? Bij Ertrijckx transformeren we uw buitenruimte tot een ware oase. Maar hoe maken wij van een simpel stukje grond uw ultieme droomtuin?

Een persoonlijke aanpak in tuinontwerp

Wanneer het aankomt op droomtuin ontwerp, is elke klant bij ons koning. Wij geloven dat een gepersonaliseerde aanpak het geheim is tot succes. Bent u liefhebber van strakke moderne lijnen of gaat uw hart sneller kloppen bij een gezellige cottagetuin? Ons team van ervaren landschapsarchitecten luistert, absorbeert uw verhaal en tovert het om in een creatief tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Ontwerp/uitvoering

Bij Ertrijckx geloven we dat uw buitenruimte een persoonlijke uitdrukking moet zijn van uw stijl en levensstijl. Onze ervaren tuinarchitecten staan klaar om uw visie tot leven te brengen, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

 

Van ontwerp tot realisatie

Hoe Ertrijckx van uw buitenruimte een droomtuin maakt, stopt niet bij het ontwerp. Tuinrenovatie en aanleg voeren we uit met de grootste zorg. Met onze handen in de aarde, planten we niet enkel groen, we planten een ervaring. We hanteren hoogwaardige tuinontwikkeling standaarden en zorgen met onze tuinonderhoud services dat uw stukje paradijs door de seizoenen heen blijft stralen.

Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar om met ons de reis te maken naar uw droomtuin? Neem contact op via info@ertrijckx.be of bel ons op 011 83 21 28. Bezoek ook ons tuincentrum in Landen en laat u inspireren.

 

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Je mag natuurlijk ook altijd even binnenspringen!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons