Verras je Moeder met Onweerstaanbare Moederdag Acties bij Ertrijckx


Moederdag staat om de hoek, en wat is nu een beter geschenk dan het groene leven vanuit Tuincentrum Ertrijckx? Onze Moederdag acties zijn speciaal ontworpen om elke moederhart sneller te laten kloppen.

Orchidee├źn en Hortensia's: Moeders Favorieten

De delicate schoonheid van een Orchidee of de weelderige bloesem van een Hortensia, onze Moederdag acties beginnen vanaf slechts €7,95 per stuk. Wat denk je van het toevoegen van een kleurrijke touch aan mama's dag met een bloeiende Hortensia vanaf €9,95?

Dianthus: Een Cadeau dat Blijft Geven

Koop twee Dianthussen en krijg er een gratis bij tijdens onze Moederdag acties. Deze bloemen zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook duurzaam en gemakkelijk te verzorgen – precies wat een moeder verdient.

Een Groen Gazon Voor Moederdag

Als je moeder een gazonliefhebber is, hebben we de perfecte actie: bij aankoop van BSI gazonmeststof Greentime 20kg ontvang je een doosje graszaad van 250g helemaal gratis. Zo help je mama's tuin groeien en bloeien.

Een Gratis Bloemetje voor Elke Bezoeker

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Tuincentrum Ertrijckx op zaterdag 11/05 aan elke bezoeker een gratis bloemetje. Want zeg nou zelf, wat spreekt meer waardering uit dan een prachtige plant?

Bij Ertrijckx staat de liefde voor groen altijd voorop. Onze Moederdag acties zijn bedoeld om die liefde te delen en om de vrouwen die we zo waarderen, in het zonnetje te zetten. Bezoek ons op Roosveld 11a in Landen, en ontdek het perfecte Moederdaggeschenk. Heb je vragen of heb je advies nodig? Bel ons op 011 83 21 28 of schiet ons een e-mail naar info@ertrijckx.be. Tot snel bij Ertrijckx waar jouw groene dromen werkelijkheid worden!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons