Ertrijckx: uw expert in grasmatten aanleggen voor een groen gazon


Droomt u ook van een perfect groen gazon dat zowel uw buren groen van jaloezie maakt als een oase van rust voor uzelf creëert? Bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke onderhoud, staan wij aan uw zijde.

Grasmatten leggen

Het laten leggen van grasmatten is geen kleinigheid; het is een kunst op zich. Bij Ertrijckx, begrijpen we dat tot in de puntjes. Van de selectie van hoogwaardige grasmatten installatie tot de zorgvuldige plaatsing ervan, wij zorgen voor een naadloze overgang van droom naar werkelijkheid.

Elke streep groen wordt met zorg behandeld, want een duurzaam gazon is waar het bedrijf voor staat. Met jaren ervaring in de vingers, weten onze experts hoe elk type grond en gras behandeld moet worden. En dat is nog maar het begin!

Aanplantingen/gazon

Een tuin creëren waarin bomen, heesters en vaste planten in harmonie met elkaar opgroeien vormt het hoogtepunt van ons onderhoudscontractenproces.

 

Professionele grasmatten plaatsing: het geheim van een levendig gazon

Het leggen van grasmatten is geen klusje wat je tussen de soep en de aardappelen doet. Heb je je ooit afgevraagd wat het geheim is achter een groen gazon dat blijft stralen, seizoen na seizoen? Een professionele grasmatten plaatsing, dat is het antwoord! Met Ertrijckx tuinoplossingen bent u verzekerd van een resultaat dat niet alleen mooi is voor het oog, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Contacteer ons bij interesse!

Heeft u geen groene vingers of zit uw agenda te vol? Waarom zou u dan niet overwegen om de experts het werk te laten doen? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Je mag natuurlijk ook altijd even binnenspringen!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons