Vier het Moestuinfeest met een gratis zakje potgrond bij Ertrijckx


Bent u klaar om uw groene vingers te laten wapperen? Bij Tuincentrum Ertrijckx krijgt elke liefhebber van verse groenten een extra reden om te glimlachen. Tijdens ons Moestuinfeest ontvangt u bij aankoop van groenten een gratis zakje potgrond! Ja, u leest het goed: een gratis zakje potgrond om uw moestuinavonturen optimaal te starten.

Waarom meedoen aan het Moestuinfeest?

Het Moestuinfeest bij Ertrijckx is méér dan alleen een gratis zakje potgrond. Het is onze manier om de groei en bloei van uw tuin te ondersteunen. Wij begrijpen de waarde van kwalitatieve potgrond en stellen dit graag beschikbaar voor onze gewaardeerde klanten.

Het perfecte moment om te planten met Moestuinfeest gratis zakje potgrond

Heeft u erover nagedacht om uw eigen groenten te kweken? Dit is het perfecte moment! Ons Moestuinfeest biedt u niet alleen een gratis zakje potgrond, maar ook de expertise van ons deskundige team. Met ons assortiment aan milieuvriendelijke oplossingen en persoonlijke tuinonderhoudsdiensten, zorgen we samen voor een bloeiende tuin.

Dus, waar wacht u nog op? Kom naar Tuincentrum Ertrijckx tijdens ons Moestuinfeest en sla uw slag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via info@ertrijckx.be of bel naar 011 83 21 28. Bezoek ons aan Roosveld 11a in Landen en laat ons u helpen uw groene dromen te realiseren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons