Ontdek de Plantenweek van dinsdag 30/04 t.e.m. zaterdag 04/05/2024 bij Tuincentrum Ertrijckx


Van dinsdag 30 april tot en met zaterdag 4 mei 2024 transformeert Tuincentrum Ertrijckx tot een groen paradijs tijdens onze Plantenweek. Geniet van hemelse kortingen op een diversiteit aan groen, en laat u inspireren door onze groenexperts die klaarstaan met persoonlijke aandacht voor elke klant.

Plantenweek bij Ertrijckx: Waar Groen en Expertise Samenkomen

Bent u klaar voor een week vol tuininspiratie? Tijdens deze speciale week verwennen we u niet alleen met prijsverlagingen op onze planten en tuinartikelen, maar zetten we ook een spectaculaire 1 mei kookdemo BBQ op het programma. Wilt u weten hoe u optimaal kunt genieten van uw tuin met de perfecte BBQ setup? Kom dan langs en laat u adviseren door onze tuinarchitecten terwijl u geniet van heerlijke geuren en smaken.

Planten en Meer: Ontdek het Bij Ertrijckx

Bij Tuincentrum Ertrijckx, uw partner in de milieusector, streven we ernaar om van uw tuin een plaats van inspiratie en rust te maken. Onze missie 'Meester van het Groen' is voelbaar in elk advies en elk product dat we aanbieden. Kom dus langs tijdens de Plantenweek van dinsdag 30/04 t.e.m. zaterdag 04/05/2024 en ervaar onze passie voor groen.

Zet de data alvast in uw agenda en profiteer van deze gelegenheid om uw tuindromen tot leven te brengen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@ertrijckx.be of bel ons op 011 83 21 28. Bezoek onze website https://www.ertrijckx.be/ voor meer details. We hopen u snel te zien in Landen voor de Plantenweek van dinsdag 30/04 t.e.m. zaterdag 04/05/2024!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons