Geniet van Onze Actie op de Orchideeën: 1+1 Gratis bij Ertrijckx


Bent u een liefhebber van orchideeën? Goed nieuws! Bij Tuincentrum Ertrijckx is het nu de perfecte tijd om uw collectie uit te breiden met onze actie op de orchideeën: 1+1 gratis. Dit is uw kans om niet één, maar twee prachtige orchideeën in huis te halen voor de prijs van één. Maar wees er snel bij, want deze actie is geldig tot vrijdag, 19 april 2024.

Een Groene Oase Creëren met Ertrijckx

Ertrijckx staat bekend om zijn expertise in de milieudienstensector, waar kwaliteit en duurzaamheid bovenaan staan. Of u nu groene vingers heeft of gewoon uw woonkamer wat wilt opfleuren, orchideeën zijn met hun exotische allure een geweldige keuze. En met de actie op de orchideeën: 1+1 gratis, wordt het wel heel verleidelijk om die ene, of eigenlijk twee, prachtexemplaren te scoren.

Wist u dat orchideeën ook bijdragen aan een gezond binnenklimaat? Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zuiveren ook de lucht. Bij Ertrijckx helpen we u graag met het kiezen van de juiste orchideeën voor uw ruimte en geven we u tips voor de verzorging.

Ontdek de Actie op de Orchideeën 1+1 Gratis

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Kom langs bij ons tuincentrum in Landen en laat u inspireren. Met de actie op de orchideeën en de professionele ondersteuning van Ertrijckx is uw thuis of tuin binnen de kortste keren getransformeerd in een prachtige groene oase.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan Tuincentrum Ertrijckx, waar uw buitenbeleving onze passie is. Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op via info@ertrijckx.be of bel naar 011 83 21 28. U bent van harte welkom om de magie van groen zelf te ervaren.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons