Actie Bodembedekkers Aubrieta, Saxifraga, Armeria 3+1 Gratis bij Ertrijckx!


Op zoek naar die ultieme kans om uw tuin een natuurlijke uitstraling te geven zonder de bank te breken? Bij Tuincentrum Ertrijckx hebben we een wel heel aantrekkelijke actie: Actie van de bodembedekkers (aubrieta, saxifraga en armeria) 3+1 gratis! Deze bodembedekkers zijn niet alleen beeldschoon, maar ze zijn ook ijzersterk en winterhard.

Haal Meer Groen in Huis met onze Bodembedekkers Actie!

Actie van de bodembedekkers: de perfecte match voor elke tuinier!

Maar wat maakt onze bodembedekkers nou zo bijzonder? De aubrieta creëert een prachtig paars tapijt, terwijl saxifraga met haar stervormige bloemen in diverse tinten betovert. De armeria, met haar grasachtige bladeren en bolvormige bloemen, zorgt voor een opvallend accent. Krijg nu 3+1 gratis en tover uw tuin om in een levend schilderij!

Dankzij deze actie kunt u meteen een grotere oppervlakte bedekken. Heeft u al visioenen van een kleurrijk bloementapijt dat het hele seizoen floreert? Handel snel, want deze actie is zó populair dat het bijna voelt alsof de plantjes de winkel uitvliegen!

Actie van de bodembedekkers: Waarom bij Tuincentrum Ertrijckx?

Bij Ertrijckx, uw duurzame partner in environmental services, begrijpen we dat een gezonde bodem de basis is voor een levendige tuin. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste plekjes en de verzorging, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuw groen.

Nog niet overtuigd? Waarom niet even langsfietsen bij ons in Landen? Uw ogen zullen twinkelen bij het zien van onze diversiteit aan groen en uw groene vingers zullen jeuk krijgen om aan de slag te gaan. Bent u gereed om uw tuin dat extra beetje liefde te geven? Hoe kunt u deze kans voorbij laten gaan?

Beleef uw buitenruimte als nooit tevoren en profiteer van Actie van de bodembedekkers (aubrieta, saxifraga en armeria) 3+1 gratis. Kom snel naar Ertrijckx; wij staan voor u klaar met professioneel advies, inspiratie en de beste kwaliteitsproducten voor uw buitenparadijs.

Bezoek ons: Roosveld 11a, 3400 Landen (IndustrieZone 970) 📞 011 83 21 28 📧 info@ertrijckx.be 🔗 Ertrijckx - Meester van het Groen

Van uw tuindromen realiteit maken, dat is ons vak!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw tuin, tuinaanleg of -onderhoud? Aarzel niet en stel ze gerust! We verwelkomen u ook graag in ons tuincentrum voor persoonlijk advies en een ontdekkingstocht door ons assortiment.

Contacteer Ons